Ben jij dit?


 

  • Yes, you did it again.... Je hebt weer 'ja' gezegd op een vraag van je ex partner terwijl je eigenlijk 'NEE' van de daken had willen schreeuwen! Je bent letterlijk moe van het steeds maar voor hem klaar te staan en jezelf continue maar aan te blijven passen aan dat wat hij wil. "Wanneer houdt hij nou eens rekening met mij? Ik heb nu ook mijn eigen leven?!" gaat er door je hoofd. Ondertussen blijf je maar voorbijgaan aan wat jezelf nodig hebt en vang jij in jouw vrije weekend de kinderen weer op.

 

  • Je vriendin hangt een aantal keer per week klagend aan de telefoon en je wordt haar een beetje beu. Zelf moet je er alles aan doen om als allenstaande moeder alle ballen in de lucht te houden. Hier heb je eigenlijk zo geen zin in, maar je luistert toch iedere keer weer waardoor je niet aan je eigen sores toekomt en je weer voldoet aan de behoefte van de ander en je weer aan jezelf voorbij loopt.

 

  • "Is dit nou mijn leven?!" vraag je jezelf af. Iedere dag is weer hetzelfde. Werk, de kids naar school helpen, rijden naar de hobbies, huishouden. In het weekend is het tijd voor de boodschappen, maar verder niet zoveel. Je leven voelt gesapig en saai aan. En dat voor iemand van net boven de 40 die zichzelf wat meer spanning en plezier in haar leven had beloofd na haar scheiding. Je zou een bloeiend leven willen hebben, niet dit!

 

Hoe zou het voor je zijn als


... Je weet hoe het komt dat dat jij altijd maar "ja" zegt tegen anderen en dus "nee" tegen jezelf

... Je leert hoe je zonder schuldgevoel kunt kiezen voor jezelf

... Je een start weet te maken in hoe jij een leuk, spannend en gelukkig leven voor jezelf kunt gaan opbouwen

 

Are you ready to spice up yourself?????

 

Na deze Workshop


... Heb jij voor jezelf helder hoe JIJ je leven leuker kunt maken.

... Weet jij welke eeste stap JIJ hierin kunt gaan nemen

... Heb jij er zin in om te gaan doen wat JIJ graag wilt doen.

... Ga JIJ jouw ex-partner verrassen met jouw eerste "NEE!" 😉

 

Ben jij klaar voor een leuker leven?

Hoe en wat?


De workshop wordt gegeven op zaterdag 25 maart 2023 van 12.00 uur tot 14.30 uur, op een nog nader te bepalen locatie in mijn woonplaats Dordrecht.

Omdat dit de eerste Workshop is is de investering voor deze workshop is echt een no brainer pilotprijs van slechts € 35,00 incl btw.​