Herken je dit?

 

 • Iedere dag weer heb je het gevoel dat je een masker op moet zetten om de mensen om je heen te laten geloven dat het goed met je gaat. En dat je toch nog geregeld je thuis de muren nat huilt. Tranen van je alleen en ongelukkig voelen lopen over je wangen én zelfs een reep chocolade helpt je allang niet om je weer even goed te voelen. Het is nu inmiddels even geleden dat je bent gescheiden en toch merk je dat het je maar niet lukt om het echt definitief af te sluiten voor jezelf. “Wat doe ik toch verkeerd?”

 

 • 'Wie ben ik nu eigenlijk?', 'hoe wil ik zijn?' en 'hoe wil ik mijn leven gaan inrichten?' zijn vragen die je veel bezighouden. Na je scheiding merk je dat je hele leven nog op zijn kop staat en je jezelf kwijt geraakt bent. Je had je niet gerealiseerd dat je tijdens je relatie zo vergroeid bent geweest met je partner. Nu de rust weer wat terug is merk je dat je eigenlijk geen idee meer hebt wie je nu zelf bent en lukt het je gewoon niet om sterk en zelfverzekerd in je eigen schoenen te staan.

 

 • Je ervaart het daten meer als een struggle dan als iets leuks. 'Zijn er nog wel leuke mannen?' vraag je jezelf soms af. Soms lijk je een leuke man getroffen te hebben die dan ineens niets meer van zichzelf laat horen. Na iedere date stel je jouw beeld van jouw ideale man naar beneden bij en raak je steeds meer teleurgesteld in de liefde.

 

 • Nu je alleenstaand bent moet je al je keuzes zelf maken. Voorheen was je gewend om alles te overleggen of te vragen aan je partner. En nu je het zelf moet doen twijfel je continue of je wel de juiste keuzes en beslissingen maakt. De onzekerheid die je altijd al hebt gehad staat je nu in de weg. 

 

 • Normaal gesproken had je echt een drive om nieuwe dingen te ondernemen, maar nu voelt het alsof je een drempel over moet. Een drempel die jij jezelf in de weg hebt gelegd. Je kijkt met bewondering naar de gescheiden vrouwen om je heen. Je bewondert hen om hoe sterk zij zijn, hoe ze hun leven hebben opgebouwd en nu hun droomleven leven. Zo anders dan hoe jouw leven nu is. 'In mijn leven gaat altijd alles anders en moeilijker dan bij anderen'. Die struggle, daar ben je nu wel klaar mee.

 

Hoe zou het voor je zijn als je:

 

 • ... lekker in je vel zit en rust hebt in je hoofd.
 • ... kunt genieten, ook als de kinderen bij hun vader zijn.
 • ... zelfverzekerder voelt en je niet meer voor jezelf schaamt.
 • ... het leuk vindt om op date te gaan
 • ... weet hoe je jouw leven, na jouw scheiding, wilt gaan invullen.

 

 

 Ben jij er klaar voor om jouw sh#t uit jouw verleden

te veranderen in mest voor je toekomst?

 

 


 

Dit alles is mogelijk als je instapt in het online 1-op-1 coachingstraject

“Creëer een gelukkig leven na je scheiding”.

Dit traject bestaat uit zes sessies van max. anderhalf uur. We spreken elkaar eens in de drie weken, via Zoom. De tussenliggende tijd is 'oefentijd' voor jou.

Tijdens de onlinesessies staat jouw groei centraal en kijken we samen naar: hoe je leven voorheen was, hoe je leven nu is en waar je van droomt in de toekomst.

Na dit traject:

 • ...Durf je echt te kiezen voor wat jij nu belangrijk vindt in je leven en wat je wilt gaan doen.
 • ...Weet je hoe je om kunt gaan met je negatieve gedachten en laat je je niet meer overspoelen door je emoties.
 • ...Maak jij je jezelf prioriteit zonder schuldgevoel.
 • ...Kijk jij terug op je scheiding als een periode van groei.
 • ...Durf jij jezelf open te stellen voor anderen.

De investering voor dit online traject is € 400,00 excl. btw.

Review


De coaching met Natascha ervaar ik altijd als zeer prettig en respectvol. Natascha is eerlijk, luistert aandachtig en geeft haar objectieve blik en inzichten om over na te denken. Ik zie de gesprekken met haar als een meerwaarde om aan mezelf te werken en te kunnen groeien als mens. 

FAQ

Voor wie is dit coachingstraject geschikt?

Dit traject is geschikt voor iedere vrouw die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken na haar echtscheiding. De vrouw die minstens een jaar geleden gescheiden is en die in de basis alles op orde heeft.

Mag ik dit traject in delen betalen?

Je kunt dit traject in twee delen van € 200,00 exclusief btw betalen.

Is het handig dat ik dit traject volg tijdens mijn scheiding?

Nee, beter van niet. De periode tijdens de echtscheiding is vaak druk en onrustig. Je hebt die tijd dan hard nodig om alle praktische zaken goed te regelen. Je kunt beter voor dit traject kiezen op het moment dat 'de storm in je leven' weer meer is gaan liggen.

Zijn de sessies live of online?

De coaching is online, dus je kunt het lekker doen vanuit je eigen vertrouwde plek.